Правя крачка назад в името на България и Конституцията. Ще бъде

...
Правя крачка назад в името на България и Конституцията. Ще бъде
Коментари Харесай

Пеевски напуска Конституционната комисия: Правя крачка назад в името на България

Правя крачка обратно в името на България и Конституцията. Ще бъде определен чисто нов състав на Комисията по конституционни и правни въпроси, като бъдат излъчени тесни специалисти.Това съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи след лидерската среща с политическите партии, на която са разискали конституционните промени , съобщи кореспондент на " Фокус "

" Това, което се разбрахме е да махнем тясното партийно начало. Ще изберем чисто нова конституционна комисия, с цел да няма раправии кой, къде, по какъв начин взе участие, тъй като България и Конституцията са по-големи от всяка партия ", уточни той.

По думите му всички ще си излъчат единствено тесни специалисти, а политиците, действително водачите на партиите, дружно с политическите знакови лица, ще разясняват процеса на Конституцията към този момент от тяхната позиция.

" Ще има първо работна група една седмица, да забележим главните линии, където се припокриват всичките планове, тъй като всеки има планове. Ако не се разберем авансово какво вършим по главните точки нищо няма да свършим. И това беше апела от Движение за права и свободи - да решим какво действително желаеме да свършим или единствено си приказваме ", добави Пеевски.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР